east sea ♥ east coast
♥PROFILE

zulaika
assalamualaikum,,i 17..not many interesting bout me tapi i luv kpop,,itu dh semestinyer,,

♥DESIRE

i really want to go korea
then, i really really want to meet super junior
so,i can hug them..hahaha


♥FRIENDS

nani
mar
nazran
aini

♥TALKS



♥MEMORIES


•May 2011

•December 2011

•February 2012

•March 2012

•July 2012

•October 2012


♥MUSIC

Music: ♬ A Song to ELF

♥LUVERS IN DREAM



♥MY HUBBY

T_T

♥MOH KITER

FOLLOW ME!FOLLOW ME!!

♥CREDITS

Designer : SIMIN
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
♥Picture upload :PHOTOBUCKET
WEHEARTIT
♥Coding :MINMIN
♥Image: 1

Powered by Blogger


Saturday, 24 March 2012


SHINEE IS BACK!! SHERLOCK



assalamulaikum n anyyeong~~

sudah lama ku menunggu,,akhirnya setelah 2 tahun muncul jugak dorang nieh,,smat doeh minho,,aq suka style rambut dye bila pendek,,klw pnjg nmpak serebeh jek *serabai..
not  bad lah dye punyer MV..tp agak menyeramkan jugaklah sbb adenyer scene2 jessica tuh tnbah lagi ngn music dye,,nmpk ler seram sikit bg aq lah,,korang aq x tau r..yg aq terkjut sgt nyer first minho muncul dgn satu gamba yg agak asdfghjkl.......pastu diikuti plak taemin,,~i close my eyes~ *konon tutup mata..
mv dye tuh nmpk lah jugak kedetectivefan tuh,,*amboih berkomen plak dah.. dah kata shelock,,tp lawak r dance dye,,yg penting minho aq,,hahhaa SM nie btol2 lah buat aq gelak,,ari tuh SJ,,nie Shinee plak,,
dorang comebck guna lagu stranger..rasa pelik plak dengar bila dye wat ver korea,,aq nk mengikut pon payah dok terikot lah ver jepun,,maklom lah lah dh bese dengar ver jepun nyer,,hehe
tp knpe sikit sgt list lagu dye,,aq pikir byklah sbb kn dah 2 tahun berlalu,,
cmner pon SHINee is back DAEBAK!!


 SHINee in de HOUSE



Smile always | 03:56

0 comment(s)