east sea ♥ east coast
♥PROFILE

zulaika
assalamualaikum,,i 17..not many interesting bout me tapi i luv kpop,,itu dh semestinyer,,

♥DESIRE

i really want to go korea
then, i really really want to meet super junior
so,i can hug them..hahaha


♥FRIENDS

nani
mar
nazran
aini

♥TALKS



♥MEMORIES


•May 2011

•December 2011

•February 2012

•March 2012

•July 2012

•October 2012


♥MUSIC

Music: ♬ A Song to ELF

♥LUVERS IN DREAM



♥MY HUBBY

T_T

♥MOH KITER

FOLLOW ME!FOLLOW ME!!

♥CREDITS

Designer : SIMIN
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
♥Picture upload :PHOTOBUCKET
WEHEARTIT
♥Coding :MINMIN
♥Image: 1

Powered by Blogger


Monday, 26 March 2012


HARI YG BUAT AQ KETAWA..

assalamualaikum n annyeong~~

first berlaku kt sekolah sbb konon nk ambek sijil berenti last2 ader typo kt sijil tuh,,so x boleh lah ambek ari tuh,, yg lawak nyer jumpa cikgu2 aq lah,,especially cg fizik aq,,klw aq jumpa dye x sah klw x gelak,,
yg tuh satu,,bese2 jek,,

second time launch,,aq ngn kwn aq sorang nie mkn lah kt satu kedai nie,,order lah chicken shop,,air dah ader chiken shop x siap lagi terpkse lah ambik no,mkcik tuh kata soh tggu,,nnt siap dye pggil.. pastuh aq berdua ngn kwn aq nieh tggulah smbil berborok2,,x lme tuh ttbe der org menjerit.."nooooooooooo.2!!!!!!" aq ngn kwn aq bukan main gelak habih,,nk pecah perot pon ader,,hahhahaa..panggil gaya nk roboh kedai..x k segan aq kt situh ngn full org makan kt situh,, len kali buat cm kt bank tu huh,,geram btol aq,,tp mmg lawak lah,,

third, kt cc pulak,,aq, kwn aq ternet2 lah sbb nk isi UPU..pastu x lme tuh der segerombolan mamat2 yg tersangat sakai buat sakai kt cc tuh,,dye der 2 grup..satu dok sebelah kwn aq nieh,,yg satu lagi grup nieh dok dekat2 ngn situh jugak lah,,yg aq x lei nk bla nk isi borang UPU pon nk bising2,,mmg aq rse aq dgr suara dorang jek time tuh,,yg aq tergelak abih nyer der sorang mamat nieh "wei PUOOO!!! PUOO!!" dah lah ckp kuat bukan main mention nme poli tuh..ader lagi,,dye ckp,,"TEKAN SETERUSNYA!!SETERUSNYA!!!" aduh2 sabo jek aq kt situh..aq dok sebelah kwn aq tuh dok tergelak dah,,sereh kabo aq kata mmg macam x pernah isi borang,,bukan nyer ngutok,,nk ckp boleh tp pikir lah org lain sikit,,cer lah hormat sikit,,aq gelak pon x sekuat dorang ckp kt situh,,klw kt sekolah time dalm kls mmg aq lah juara gelak smpi kls sebelah pon dgr tp xpelah sbb kwn2 aq dh knl n tau perangai aq..tp pikir sikit r public kot..klw aq malu doeh,, so de moral value are jgn wat sakai kt cc n jgn buat bising sampai mengganggu ketenteraman org lain yg tgh or nk ternet2,,,klw boleh lebih baik silent kt diri anda,,tp klw aq mmg x boleh kot nk silent ..ader jek kuar dari mulut nnt..ofcoz lah gelak tp xdek lah gelak sampi satu cc boleh dgr..hehehe..kt sekolah boleh r aq gelak suka hati aq,,tp kt public nie mmg terpakse mencoverkan diri r..

fourth..otw aq nk balik..aq ngn kwn aq jalan lah menuju ke rumah,,ttbe suara memanggil2 "WOI DAK PANDAI!" yg dye pnggil pnadai tuh bukan aq,,tp kwn aq,,aq dgr tp wat dek jek lah,,kwn aq nieh stop,,aq pon stoplah,,kwn aq ckp"LEKA LON R" aq bukan men tenung lagi mamat tuh sbb nk try igt sapa,,dalam bpe saat tuh baru aq igt,,then dye tanyer sal result aq..aq ckp r "TAK NAK CAKAP!" byk kali r aq repeat ayat tuh sambil aq jln..pastuh aq blah,,tgh2 jalan otw blik ttbe kwn gelak2..
"PESAL KAU GELAK..BAIK KAU CAKAP!" 
"DYE NGANJING KAU"
"DYE CKP PE..BAIK KAU CKP"
"DYE ULANG BALIK PE YG KAU CKP TADI"
eh geram lah aq,,aq pon sambil aq berjlan aq pusing blkg aq ckp,,"SIAP KAU!!SIAP KAU! KAU TENGOK R"
kwn aq ckp,,"BILA KAU NK JUMPE DYE HUH LEKA"
yg kwn aq x abih lagi gelak,,aq panas hati jek ngn mamat  tuh..

aq tau bgi korang yg bce nie,,"mnder yg lawak nyer" or "x lawak pon" tulah x sonok klw kita baca,,lagi sonok klw aq citer scr live tp mmg boleh lah kn,,*jadik cm matlutfi plak aq nie kang..
tp ape pon aq sonok r hari tuh sbb aq punyer sedih*rsult makin hilang dgn nasihat cg2 yg aq jumpa..pastuh tambah lagi aq keluar ngan kwn baik aq yg buat aq ceria pada hari tuh,, tp aq doakan kwn baik aq nie huh tercapai impian dye walaupun ramai org soh dye ambik medic tp dye xnk,

TO HER> ko boleh buat doeh aq yakin 101 %,,klw ko dpt g oversea ko pikir lah semasak2 nyer,, aq tau ko.. *identiti di rahsiakan..

bagi sesapa yg trasa pe yg aq cerita kt ats tuh especially kt cc tuh,,mintak2 ampun,,


V.V peace~~

bye!!







Smile always | 03:16

0 comment(s)