east sea ♥ east coast
♥PROFILE

zulaika
assalamualaikum,,i 17..not many interesting bout me tapi i luv kpop,,itu dh semestinyer,,

♥DESIRE

i really want to go korea
then, i really really want to meet super junior
so,i can hug them..hahaha


♥FRIENDS

nani
mar
nazran
aini

♥TALKS



♥MEMORIES


•May 2011

•December 2011

•February 2012

•March 2012

•July 2012

•October 2012


♥MUSIC

Music: ♬ A Song to ELF

♥LUVERS IN DREAM



♥MY HUBBY

T_T

♥MOH KITER

FOLLOW ME!FOLLOW ME!!

♥CREDITS

Designer : SIMIN
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
♥Picture upload :PHOTOBUCKET
WEHEARTIT
♥Coding :MINMIN
♥Image: 1

Powered by Blogger


Thursday, 22 March 2012


HARI RESULT SPM

assalamualaikum n hello.
.
result SPM give so many stress for SPM students,,ofcoz lah studentt SPM xkn PMR kot,,
setiap hari aq meminta pada-Nya yg aq nk de bez rsult,,sure lah semua org nk gud rsult kn..
bila hari rsult kuar,,aq rasa takut sgt sbb myb aq x kn dapat rsult yg aq cari2 slame nieh,,
finally rsult kuar jugak,,macam maner pon aq kena terima n redha de rsult yg ader kt tangan aq,,seumo hidup x pernah lagi aq sdih n menangis sampai terlebih tahap..aq x peduli dah org sekeliling aq,,yg aq tau aq juz nangis dan nangis,,tanpa kawan-kawan aq dan cikgu2 aq myb aq akan jadik lebih trok..
kawan n cg puas memujuk aq,,ader kwn aq ckp bukan bukan setakat nie perjlnn aq.lagi ader yg ckp ader yg lagi trok dari aq,,cg plak kata rsult aq ok..bg aq, aq x lei terima sbb aq xdpt rsult macam dorang dapat,,aq rasa malu sangt kt dorang,,aq x tau mcm mane nk berdepan ngn dorang bila jumpa lagi,,ape plak kata org,,kawan2 aq bukan main cerdik pandai lagi,,tp aq??

aq menangis sbb aq malu dgn kawan-kawan aq,,cikgu2 aq,,especially my parents...sikit pon aq x jeles ngan rsult dorang tp aq malu ngn dorang tp aq besyukur n bangga sngt sbb one of my bez fren got straight A "8A+ 2A" n kawan2 aq yg lain jugak sume dapat de bez rsult,,time cg annouce nme dye n mention rsult dye secara ttbe air mata aq mengalir x tentu psl sbb aq x kn dapat rsult mcm dye dapat..
aq pikir,,pikir,,dan pikir...sampai sini jek k..aq takut,, klw ader rsult ok xlah aq takut sgt tp klw rsult cukup2 makan myb agak susah n byk persaingan,,aq lah tuh,,spe lagi..hehehe..
tp ader sorang kwn aq nie huh x sangka lah plak dye call aq,,riso sgt kt aq agak nyer,,maklom lah aq abih meraung kt sekolah,,dye mintak aq jadik Leka yg dulu,,tq UMI..aq hargai sgt,,"Umi,aq dah ceria balik..hahahhahaa" x pasal2 aq gelak malam2 buta niehh...

finally misi sekolah aq tercapai jugak bg tahun 2012 "SMK JP no.1 di Daerah Maran" bgge lah jugak,, sekolah aq dok dlm ranking top 20 dalam ratusan sekolah kt Pahang nieh,,up sikit bgge aq..
terima kasih pd cikgu yg mengajar aq dari form 1 until form 5..aq x sesekali lupa jasa2 cikgu yg terpaksa dgr aq gelak bukan main kuat kt dlm kelas,,padahal cikgu x buat lawak mana pon..aq yg beriyer..hehehe
kawan2 terima kasih sbb sudi kawan ngn aq ..tlg aq teman kn aq..rehat ngan aq,,pj ngn aq..borok ngn aq..pujuk aq..perli2 aq,,kenakn aq,,ape2 sume ngn aq,,tq byk2,,aq xkn lupa korang,,x ksahlah kawan dari kelas sebelah ats k bwh k,,tq..tu jek yg aq boleh ckp..
to all my frens..skli lagi tahniah dengan rsult2 yg korang dapat,,korang mmg terer,,super terer!!..aq harap korang dapat g oversea,,AMIN~~
ape kah langkah aq yg setrusnyer lps nieh???


Smile always | 00:55

1 comment(s)