east sea ♥ east coast
♥PROFILE

zulaika
assalamualaikum,,i 17..not many interesting bout me tapi i luv kpop,,itu dh semestinyer,,

♥DESIRE

i really want to go korea
then, i really really want to meet super junior
so,i can hug them..hahaha


♥FRIENDS

nani
mar
nazran
aini

♥TALKS



♥MEMORIES


•May 2011

•December 2011

•February 2012

•March 2012

•July 2012

•October 2012


♥MUSIC

Music: ♬ A Song to ELF

♥LUVERS IN DREAM



♥MY HUBBY

T_T

♥MOH KITER

FOLLOW ME!FOLLOW ME!!

♥CREDITS

Designer : SIMIN
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
♥Picture upload :PHOTOBUCKET
WEHEARTIT
♥Coding :MINMIN
♥Image: 1

Powered by Blogger


Tuesday, 14 February 2012


TERPAKSA TERIMA SEAADA NYER *donghae



assalamualaikum,,dlm bape hari nie hati aq agak sakit,,bukan ngidap penyakit eh but my feeling, "sakit hati"
aq sakit hati kt donghae "mamat ikan" tuh,, suka sangat turun kat thailand. yg aq tau sbb donghae slalu pergi sner sbb kje ofcoz lah kn,,x kan nak main2 plak..tuk iklan "12 plus" ala yg perfume2 tuh,,siwon pon join skli sng sngt angkut sume sj join.."maxim" pon slh satu iklan donghae kt sne,, aq x puas hati btollah *naik geram..
aq dgr donghae nk wt iklan maxim gak kt msia ntah jadik k x,,mintak2 lah ader,,

pastuh yg skip beat fans meeting kt singapore,,dulu sj promote samsung kt sner gak,,ble lah nk merase suju wat iklan kt msia,, yg aq pelik knpe skip beat x tayang kt msia,,boleh sgt 8tv tuh tayang skip beat,, hey org melayu cam aq tgk jugak ler,, klw dorang wat kt taiwan dah semestiyer,,citer pon dari taiwan cast dye pon,,logik lah klw dorang sokmo turun sner wat fans meeting k, join variety show k,,ape k,,aq x ksah lah,,sikit pon aq x jeles kt situh,,tengoklah sampai SS4 wat 4 hari kt sne n siap sambut befday kyuhyun lagi time konsert,,aq nk tau npe msia x msok list,,*geram lagi

nie aq dgr lagi SS4 kat thailand kompom,,singapore kompom2 dah,,tengoklah tiket mesti sold out punyer,,
SS4 indonesia mybe jadik kot,,dah dye mentioned indonesia,,kompom ader ler tuh,,SS4 Malaysia aq xdek nmpk pon org mention,,yg tuh aq x dpt kepastian,,tp klw ader pon macam aq boleh g kn,,tp ape pon aq harap ader sbb ELF MALAYSIA ramai lagi yg menunggu penantian SS4 for dis year 2012,, aq nk sgt jumpe donghae kt konsert,,tp aq rse x kesampaian,,biarlah ELF lain yg jumpe dorang..T_T sobs..sobs..sobs..
aq harap org ini "nani" dapat jumpe her fish *donghae sbb dye pon minat "mamat ikan" tuh jugak..
jadik,,aq nk marah2 pon x dek guna dye g thai k singapore k indonesia, mner2 k,,ikot dye lah kje dye,,macam ler  aq boleh halang,,spe aq huh nk men halang2,,,
ok lah donghae aja2 fighting!!
V.V peace~~
post kali agak bad mood n x bersemangat nk bercerita
assalamulaikum...



Smile always | 03:58

0 comment(s)