east sea ♥ east coast
♥PROFILE

zulaika
assalamualaikum,,i 17..not many interesting bout me tapi i luv kpop,,itu dh semestinyer,,

♥DESIRE

i really want to go korea
then, i really really want to meet super junior
so,i can hug them..hahaha


♥FRIENDS

nani
mar
nazran
aini

♥TALKS



♥MEMORIES


•May 2011

•December 2011

•February 2012

•March 2012

•July 2012

•October 2012


♥MUSIC

Music: ♬ A Song to ELF

♥LUVERS IN DREAM



♥MY HUBBY

T_T

♥MOH KITER

FOLLOW ME!FOLLOW ME!!

♥CREDITS

Designer : SIMIN
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
♥Picture upload :PHOTOBUCKET
WEHEARTIT
♥Coding :MINMIN
♥Image: 1

Powered by Blogger


Wednesday, 29 February 2012


MBLAQ 



assalamualaikum n annyeong..
dup dap dup dap~~ aq tgk mblaq skang nie dgn lagu its war tiap2 hari aq dengar,,hello baby pon aq bukak tiap2 hari lagi walaupun mnder yg sama jek aq tgk, dah lmbt sgt nk kuar eps yg baru aq tgk jek lah pe yg der,,aq x tau lah knpe since tgk hello baby r nie,,aq jadik minat mblaq gler,,dah lah mir kali nie style dye smat gler dgn rmbut dye blonde terpacak2 tuh,,ehh x lei tahan aq..dulu biase nyer klw lagu baru dorang kuar aq donlod lagu yg femes jek lah,,skang nie merajin aq g donlod sume album2 dorang,,*pe dah jadik ngn aq nieh..




x pernah seumo hidup aq minat kpop nie aq donlod mv dorang,,tbbe aq g tgk mv your luv tuh,,tergerak hati aq nk g donlod,,eh ehhh dah lah seungho smat gler dalm tuh,,yg si joon tuh plak senyum2 plak dlm mv tuh,,eh mner x cair aq..mir tuh plak rap ngn cara style dye tuh,,ehh mner x tahn aq tgk,,
sbelom nie mmg aq minat dorang tp skang nie lbih dari minat,,alahh x kn korang x paham kot,,x paham wat2 paham jek lah,,tp mblaq dh msok dlm list aq,,

first suju..tuh dh semestinyer,,then shinee,,nex mblaq newcomer for me in my list,,
joon, mir ngn seungho dh mencuit hati aq,,especially mir lwk lah dye tuh,,aq suka dgr suara dye,,tp ape pon donghae is number one in my heart,,dye lah first yg mencuit hati aq,,hahhaha,,*xdek kje gelak..
ble aq tgk mir ngn rambut dye teringat rambut donghae zaman dont don,,ala2 jek aq tgk,,x cayer korang tgk,,
mmg aq mencarik r gmbo mblaq abih2 especilly yg latest2 nieh,,
*eee aq nie knpe huh,,jgn berubah hati sudah lerr,,

c~~~ aq ckp style rambut lbih kurang kn,,yg si donghae nie style rambut turun
mir plak style terpacak,,jnji dai rambut ala2..
*masih terpacak?!! mmg berpacak,,dah lama aq x dgr iklan nie,,zaman aq kecik2 dlu..






to umi > wei tlg aq,,dah mcm mnder dah aq nie since minat mblaq,,nie sbb leo r nie,,
to leo lauren dayoung > u all so lucky got appa like MBLAQ appa,,i hope u all make happiness and enjoy with appa in new family..
                     

V.V peace~
*seungho n joon appa arr kyo~~


Smile always | 15:57

3 comment(s)