east sea ♥ east coast
♥PROFILE

zulaika
assalamualaikum,,i 17..not many interesting bout me tapi i luv kpop,,itu dh semestinyer,,

♥DESIRE

i really want to go korea
then, i really really want to meet super junior
so,i can hug them..hahaha


♥FRIENDS

nani
mar
nazran
aini

♥TALKS



♥MEMORIES


•May 2011

•December 2011

•February 2012

•March 2012

•July 2012

•October 2012


♥MUSIC

Music: ♬ A Song to ELF

♥LUVERS IN DREAM



♥MY HUBBY

T_T

♥MOH KITER

FOLLOW ME!FOLLOW ME!!

♥CREDITS

Designer : SIMIN
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
♥Picture upload :PHOTOBUCKET
WEHEARTIT
♥Coding :MINMIN
♥Image: 1

Powered by Blogger


Friday, 10 February 2012


STORY AQ & 동해
assalamualaikum,,
aq nak tnyer pernah x korang mimpi org yg korang minat,,oklah2,,macam donghae aq nie,,spe2 k,,ala xkan xdek,,menipu ngat gamok nyer,, aq nie terlalu obsesssss ngn donghae sampai satu masa,,aq tengok sume mnder nmpak bayang2 donghae,,*parah dah aq nie,,tahap kritikal,,haahha
yg aq x cayer skli byak hari gler day by day aq mimpi si mamat nsemmm yg comel yg kyo~~ yg pe lagi,,,yg yg yg lahhh......
ya allah,,aq rse boleh naik gler,,lagi aq tengok citer LA Jonas brother,,aq pndg JOE,,joe pndg aq,,eccceehhh...yelah aq tgk tb,,mst lah aq pndg tb,, time aq tengok tuh ttbe si joe nie pakai spec plak,,mau gler aq ckp,," MACAM DONGHAE BENGONG!!!" *bengong yg joe dpt,,hahahha bengong x bengong aq x jeritlah,,x kne sound nnt mak ayh aq bising tgh malam,,aq jerit slow2 lah,,
aq rse msti korang kata aq nie dh x btol,,sbb x leh nk beza mne donghae mner joe,, alah mata aq,,special sikit lain dari org lain,,haha!! tiap kali aq tgk citer tuh,,aq rse donghae yg belakon *mmg dh x btol...
sme kan.......
* aq rse korang pikir aq insane..aq tau...hahhahaa,,mst korang kata same bukan muka tp spec,,

satu hari sebelom aq tido aq ckp sorang diri,,bermonolog kjp..
"walaupun aq x dpat jumpe donghae yg real punyer, face to face ngn dye, bia lah aq jjumpe dye dlm mimpi,,at least dlm mimpi aq dpt jumpe dye"
x abih lagi aq bermonolog,,
"aq arap2 sangat aq dapat jumpe dye secara live n tgkp gmbo ngn dye" *sedih kjp
tp masalahnyer boleh k berlaku,,agok nyer nk tggu aq g korea g serang umoh dye kott,,wat "SUPPRISE!!"" mau gugor jntong dye kat situh,,hahahha,,

aq sonok sngt time aq tgh on9,,ttbe muncul tweet dye,,mmg mcm cacing kepanasan lah aq,,dok terjerit2 cm tarzan,, aq rse dekat sgt cm dye ader kt sebelah aq smbil tweet,,padahal jauh berbatu lah dye dok nyer,,tp yg mlg nyer,,sepanjang aq mention nme dye,,x pernah terbalas pon tweet,,glerr ko dye nk rply,.aq rse x senang duduk lah followers dye kt pelusuk dunia nie,, 

oklah aq nk tnyer secara jujur dn ikhlas spe pernah jumpe donghae,,jwb ngn jujur jgn nk temberang aq,,klw ader sila buktikan,, *dh mcm penyiasat dhh,,
xdeklah kita share2 lah story mory kita together gather, x bek kedekut2 nieh,,klw ade sila tnggalkn komen anda,,aq serius nie,,x men2,,ader nmpak aq men2??? xdekkn,,,,
aq teringin gak nk tengok,,aq tau persaan korang msti sonok tahap gaban bila kita dpt jumpa org yg kita nk jumpa sgt kn,,,
ok,,stop kt sini,,donghae dh mencarik aq kang menangis plak dye x jumpe aq,,,hehe
*guro
Aq juz nk share asal aq minat sgt si donghae ikan nie huh,,ikan jenis mnder aq x tau lah,,byk lagi sebenonyer aq nk citer,,xpelah len hari aq smbung,,
sebelom tuh nah cenderamata sbb sudi bce,,kehkehkeh~~
 *mamat nie lagi,,trime jek lah

V.V peace~~
assalamualaikum..







Smile always | 02:35

0 comment(s)