east sea ♥ east coast
♥PROFILE

zulaika
assalamualaikum,,i 17..not many interesting bout me tapi i luv kpop,,itu dh semestinyer,,

♥DESIRE

i really want to go korea
then, i really really want to meet super junior
so,i can hug them..hahaha


♥FRIENDS

nani
mar
nazran
aini

♥TALKS



♥MEMORIES


•May 2011

•December 2011

•February 2012

•March 2012

•July 2012

•October 2012


♥MUSIC

Music: ♬ A Song to ELF

♥LUVERS IN DREAM



♥MY HUBBY

T_T

♥MOH KITER

FOLLOW ME!FOLLOW ME!!

♥CREDITS

Designer : SIMIN
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
♥Picture upload :PHOTOBUCKET
WEHEARTIT
♥Coding :MINMIN
♥Image: 1

Powered by Blogger


Wednesday, 8 February 2012



HOT DRAMA > VANILLA COKELAT
*bukan tersilap eje yek,,mmg sengaja..

 ok sebelum tuh asalamualaikum,,sekarang orang dok bising2 pasal citer nie,,bukan bising ape,,bising sebab CITERRR NIE BEZ GLERR doehhh!! aq pon naik gler dgn citer nie,,juz imagine,,aq jarang sangat tengok drama melayu sbb aq bese tgk korea drama,,last aq tengok citer tentang dhia,,pastuh ttbe muncul plak citer nie,,mmg dari first eps lah aq tgk,,
nk jadikan citer setiap jam,,minit dan saat aq menunggu depan tv setiap selasa,,mmg remote tuh adalah hak milik aq,,,klw adek aq ambek pon disbb karton dye tuh,,aq tetap bertungkulumus tuk dapat kn remote,,juz a remote,,n juz because of that citer,,
de cast perghh,,nsemm tuh aiman = amir ashraf,,tapi aq punyer lagi nsemm *dlm mimpi..
aq suka gler karakter dye tuh,,membuat kn aq nak pasangan aq cmtuh gak *stat berangan..
dah lah nsem,,tinggi,,dgn karakter dye yg nakal2 gtuh,, *ok,,jatuh hati
mmg putera idamanku,,,*mesti korang rse nk muntah,,silakann...

aq nk cakap kat sini,,citer nie siap trending kt twitter setiap minggu,,lagi2 sebelom citer nie nk stat,,mmg trend abih lerr,,
klw kt fb,,lps abih jek citer,,da stat dah,,sorang post,,pakat komen ler belaka,, macam2 lah komen pasal amir lah zaralah,,yg batu api tuh,,aq x nk mention,,
so as de conclusion,,citer nie de bez,,so rajin2 lah pergi capai remote then tunggulah kol 9 malam,. *baru nk promote citer dah nk abih...

omo!! cair sbb renungan mata amir n zara yg comel senyuman nyer

satu lagi,,dalam citer nie zara and amir sangat sweet lagipon si zara nie asyik nk nak angin jek kje dye tp at de same time dye sayang kan amir as her hubby,, *so sweet kn3
yg si amir nie pulak macam maner si zara tuh dye still sabar and luv his wife,,
sangat sesuai lah dorang nie walaupun masing2 nampak muda lagi kn,,remaja lah kata kn macam aq,,tp aq nie cam kanak2 ribena lagi.,hahaha,,,ok,,ayat aq x abih lagi..tp juz dalam citer nie,,sape kita nk tentukan dorang kt luar citer nie,,,agency mencari jodoh??!! waulaupon masing2 dah ader *aq gak jek eh,,bukan betol2 juz agak..ok
tidak sama sekali kn,,yang menentukan only Allah Maha Besar,,kita juz plan,,tp yg tentukan Dia segala galanya,, betol tidak kawan!!,,
 
enough!!enough!! cukup jiwang karat dah aq nie,,myb effect dari citer nie,,
x pernah lagi aq rasa camnie,,mungkin citer vanilla cokelat dah bagi impact yg besar kt aq,,
tapi ape pon kita tengok citer nie sampai abih,,,
adakah hubungan dorang akan berpanjangan?
adakah rumah tangga yg dorang wat selama nie yg mula nyer juz kawin kontrak?
adakah si mamat poyo ngn si minah gedik tuh dapat menambat buah hati masing2 yg anggap dorang nie syok sendiri? *hahahahhaahahah~double evil laugh...padan muka,,perasan nk mampoh,,,
adakah amir dan zara akan bahagia pada akhirnyer?
 dah r tuh byk sangat soalan nyer,,byk tnyer btol,,tengok sendiri r,,men tanyer2 plak,,ya aq emo sgt nie npe,,aishh *ttbe..
ape2 pon kita berharap de ending is happy famili,,right? *berspeaking puulak...

donghae kyo~~
"ttbe sesat mamat nie(tuk org yg x knl donghae) /donghae plak kt sini pe hal"
"pe mengene plak donghae ngn citer nie?"
 sume org tertanya2,,heheheh
blog aq,,aq punyer suka lah nk letak gmbo ape,,ader aq kesah?! ,,xdek lah guro jek,,,chill beb,,
paham2 jek lah spe yg mengenali admin blog nie dan ape sangkut paut donghae ngn citer nie..
sekian..mintak maaf salah silap..

V.V peace~~
 assalamualaikum...

Smile always | 04:41

0 comment(s)