east sea ♥ east coast
♥PROFILE

zulaika
assalamualaikum,,i 17..not many interesting bout me tapi i luv kpop,,itu dh semestinyer,,

♥DESIRE

i really want to go korea
then, i really really want to meet super junior
so,i can hug them..hahaha


♥FRIENDS

nani
mar
nazran
aini

♥TALKS



♥MEMORIES


•May 2011

•December 2011

•February 2012

•March 2012

•July 2012

•October 2012


♥MUSIC

Music: ♬ A Song to ELF

♥LUVERS IN DREAM



♥MY HUBBY

T_T

♥MOH KITER

FOLLOW ME!FOLLOW ME!!

♥CREDITS

Designer : SIMIN
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
♥Picture upload :PHOTOBUCKET
WEHEARTIT
♥Coding :MINMIN
♥Image: 1

Powered by Blogger


Saturday, 11 February 2012


HEPI becoz of dis thing $$$$$

assalamualaikum..
hahaha hari yg bahagia for me,,sbb ting!! ting!! ting!! korang tau x nie ape $$$$$$$?? xkn x tau kot,,nie sesuai tuk org mata duitan,,cm aq..hahaha xdek lah,,aq dapat gaji,yeeehahah!! senyum lebar aq tengok mak aq mengira gaji aq..
sepanjang bulan january byk lah jugak aq tolong mak ayah aq,,wat tu lah nie lah,,masyuuukk lah jugak poket aq,,dari xdek kn,,,dalam separuh dari 1000,,tuh yg sonok bukan men tapi aq juz guna dlm bpe hengget jek sbb aq nk bli someting yg aq nk sesangat,,yg lain trosss terbang masuk ---------> bank,,,simpan jgn x simpan,,baik tuk masa depan,,*stat nk ceramah
biasenyer time sekoloh dulu,,tiap2 pagi ayh aq bagi duit tulah gaji aq tiap2 hari tp dgn bersyarat that was study2 betol n be a great student for my parent,,tulah kje aq time sekoloh dlu *sedih lah plak
sekarang x dah,,aq yg kne carik sendiri gaji tuh,,tp mak ayh aq jugak yg bagi,,x berkembang langsung,,hahhaha~~
aq arap dalam bulan 2 nie n bulan2 yg seterus nyer makin menamboh lerr gaji aq,,wat lebih dapat lerr lebih,,xkn wat sikit dpt lebih,byk cntek muka,,
ckp pasal gaji nieh kebetulan aq tengok mak aq calculate2 gaji anak buah ayh aq sambil2 tuh aq borok lah ngn mak aq.,pergh gaji dorang beso2 plak tuh aq tengok,,aq tengok r der sorang gaji ank buah ayh aq nie,,perrghhh byk gler tuh!! beribu doehh... tuh lah mak aq der ckp,,klw kita rajin wat byk kje lagilah byk untung kita dpt,,
tulah,,mmg btol lh pe yg mak aq ckp,,
so moral nyer,,byk lah wat kje,,dpt duit!! boleh beli macam2...hehehe..

V.V peace~~
*kali nie bukan donghae eh,,org lain plak
- eunhyuk
-


assalamulaikum...

Smile always | 04:18

0 comment(s)