east sea ♥ east coast
♥PROFILE

zulaika
assalamualaikum,,i 17..not many interesting bout me tapi i luv kpop,,itu dh semestinyer,,

♥DESIRE

i really want to go korea
then, i really really want to meet super junior
so,i can hug them..hahaha


♥FRIENDS

nani
mar
nazran
aini

♥TALKS



♥MEMORIES


•May 2011

•December 2011

•February 2012

•March 2012

•July 2012

•October 2012


♥MUSIC

Music: ♬ A Song to ELF

♥LUVERS IN DREAM



♥MY HUBBY

T_T

♥MOH KITER

FOLLOW ME!FOLLOW ME!!

♥CREDITS

Designer : SIMIN
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
♥Picture upload :PHOTOBUCKET
WEHEARTIT
♥Coding :MINMIN
♥Image: 1

Powered by Blogger


Monday, 27 February 2012


FEVER OF HELLO BABY MBLAQ



assalamualaikum n annyeong~~

aduh!! aduh!! x boleh jadik aq skang nieh,, korang nk tau knpe ngn aq,,huh cmnie citer nyer ini gara2 stat aq tgk hello baby yg mblaq punyer..aq x taulah knpe,,suka gler aq tgk 3 babyss yg kyo~~ ngn abang2 mblaq nie,,ooppss!! bukan abang tapi mblaq appa with thier kids,,x leh tahan aq tgk dorang,,
lawak betol dorang nie,,aq x boleh nk bg lagi komen sepenuhnyer yg mner lagi bez sama ada shinee or mblaq sbb mblaq x abih lagi episod nyer tapi shinee mmg full lah aq tgk tp setakat nie mmg lawak gler r yg mblaq punyer,,
aq nk ckp cmner lagi pasal mblaq nie..mmmggg bez r,,tu jeklah yg aq boleh ckp,,spe x tgk mmg rugi r..
aq dgn kwn aq sorang lagi umi,,sabo jek,,mmg gler2 kitorg nie ngn hello baby siap stalker blog dorang twitter dorang lah,,pergghh mmg fanatik btol aq ngn umi nih,,
yg pelik nyer aq tulah fanatik sgt ngn hello baby kali nie sampai terbawak bawak dalam mimpi dan2 G.O ngn MIR muncul dalam mimpi aq,,pe lah aq nie,,

aq suka tgk MIR*nsem *comel *kebudakbudakan tp aq kesian tgk dye ngn Joon sbb anak2 lbih pada ayh2 dorang,,sian betol dorang,,tp ape pon fighting!! mir oppa n joon oppa..

nmpk ringan joon appa angkat mir appa,,haha

ader lagi yg aq suka tgk, Seungho appa ngn ank nyer Lauren,,aq tgk seungho tuh dah gaya real appa dah..kata leader kn...mst r nmpk real appa,,silap x kawin lagi...eh jgn kawin lagi,,jaeballl....
yg joon tuh ksian jugak aq tgk,,dye nk jugak Leo tuh tp leo still pilih Cheondoong appa,,xpe joon appa cuba jaya eh,,hehe,,
nie sorang lagi aq rse Dayoung nie x lei nk ubah r appa dye G.O tp x taulah episod akan dtg kn..
bila aq tgk eps 3 scene seungho ngn mir pergi shopping teringat aq scene minho ngn taemin,,nk beli tulah niehlah last2 kne tarik jugak barang tuh sbb harga melambung bukan main,,tulah pergi lagi ambik byk2 sampai  terlebih limit,,dlu minho yg bayo nie plak seungho yg kne,,elok sgt lah tuh,,duer2 dah gaya real appa,,yg mir ngn taemin duer2 maknae ngn perangai dorang nyer,,agak ala2 lah,,

tulah,,aq excited btol tgk hello baby mblaq nieh,,menunggu lah aq episode yg akn dtg,,x sabo rse,,korang klw tgk mst gelak punyer,,klw spe yg x gelak tuh x dek feeling r,,x menjiwai hello baby tuh,,tgk aq gelak, nangis,,sedih,,sume ader tiap kali tgkk,,sanggup donlod sebab nk tgk byk kali,,eee aq x puas hati btol geram tgk Leo,Lauren ngn Dayoung tuh sbb comel sgt dah lah pandai2 plak tuh ckp nyer. agak nyer anak mix nieh mmg comel n pandai ckp kot,,aq arap aq dapat anak secomel dorang betiga,,AMIN...

pesanan dari penaja tengoklah HELLO BABY MBLAQ tauuuu...BAIK PUNYA!!!

byk kerenah dorang yg kita boleh tgk kt pic nieh,,
mblaq appa n leo lauren dayoung are new family

 MBLAQ APPA   LEO ♥ LAUREN  DAYOUNG ♥ 





V.V peace~
*LEO KYO~~~




Smile always | 15:35

0 comment(s)