east sea ♥ east coast
♥PROFILE

zulaika
assalamualaikum,,i 17..not many interesting bout me tapi i luv kpop,,itu dh semestinyer,,

♥DESIRE

i really want to go korea
then, i really really want to meet super junior
so,i can hug them..hahaha


♥FRIENDS

nani
mar
nazran
aini

♥TALKS



♥MEMORIES


•May 2011

•December 2011

•February 2012

•March 2012

•July 2012

•October 2012


♥MUSIC

Music: ♬ A Song to ELF

♥LUVERS IN DREAM



♥MY HUBBY

T_T

♥MOH KITER

FOLLOW ME!FOLLOW ME!!

♥CREDITS

Designer : SIMIN
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
♥Picture upload :PHOTOBUCKET
WEHEARTIT
♥Coding :MINMIN
♥Image: 1

Powered by Blogger


Thursday, 16 February 2012


EXO & SHINEE??? eonje??

assalamualaikum n haloha...
kita sume tau dua group nie from same agency,SM but one thing ble dorang nk muncul,, i'm tired to wait for this,,

hahh pelik dgr word EXO,,yg bez nyer EXO planet 

first aq nk ckp pasal EXO,,eee aq geram sgt sebab dorang punyer teaser sampai berbelas2,,aq tau lah dlm group nie member nyer bukan men ramai EXO K + EXO M = 12 member,,korang sume x penat k tggu
aq tgk artis punyer teaser paling byk pon 2,, SM ppali!!!
bapok lah ramai nyer,,tp ramai lagi sj aq walaupon sorang pergi sana, sorang pergi sini, sorang terpkse berjauhan sebab lain negara,,*sedih kjp T_T
smbung citer, dalam EXO nie aq minat KAI,,nsem sangat,,kyo~~ tp donghae first in my heart cannot be replace,,muka dye ala2 taemin pon ader aq tengok,,perggh aq tengok dorang debut time sbs gayo daejun,gler2 r lagi2 si KAI tu huh nsem!! *

KAI 

takut lah aq tgk si kai nie dance ngn baju sorang2 plak tuh,,pelik lah

pastuh berzaman sikit kuar lah mv dorang that called WHAT IS LOVE
wat is luv?? tnyer plak,,korang tnyer si EXO tuh,,dorang nyanyi lgu tuh kn,,hahhahah..lagu dye boleh thn lah,,
tp aq mintak pd SM nie,,tolonglah kuarkn lah dorang cepat2,,sume org tertunggu nk tgk,,
SM ppali!!!

second punyer citer, SHINEE
nie bila pulak nk wat comeback aq dah x sabo nk dgr lagu baru dorang, mv dorang,,style dorang tuh rambot tuh yg pntig,,skang nie minho dgr sitcom baru dye,,aq dgr citer plak yg si onew injured sbb tuh dye x join perfom kt musicbank paris,,yg lain aq x tau citer sbb my bias dlm shinee is minho,,hehehhe..
sebelum tuh i wanna say it again.. SM ppali!!!

minho in his sitcom SALAMENDER GURU

ape pon EXO ngn SHINEE are under same agency,,agok nyer dorang muncul sekali arung kot,,heheh
xpelah jomlah kita tuggu togather gather dorang nie muncul..

V.V peace
*huh dis is amber spe yg x knl hah lawak bibir dye


asslamualaikum..








Smile always | 13:01

0 comment(s)