east sea ♥ east coast
♥PROFILE

zulaika
assalamualaikum,,i 17..not many interesting bout me tapi i luv kpop,,itu dh semestinyer,,

♥DESIRE

i really want to go korea
then, i really really want to meet super junior
so,i can hug them..hahaha


♥FRIENDS

nani
mar
nazran
aini

♥TALKS



♥MEMORIES


•May 2011

•December 2011

•February 2012

•March 2012

•July 2012

•October 2012


♥MUSIC

Music: ♬ A Song to ELF

♥LUVERS IN DREAM



♥MY HUBBY

T_T

♥MOH KITER

FOLLOW ME!FOLLOW ME!!

♥CREDITS

Designer : SIMIN
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
♥Picture upload :PHOTOBUCKET
WEHEARTIT
♥Coding :MINMIN
♥Image: 1

Powered by Blogger


Sunday, 12 February 2012


BOLYWUD OH BOLYWUD _ panggung sabtu tv3

asssalamulaikum...
hari aq byk jugaklah menitiskn air mata disebb kn citer panggung sabtu "KUCH KUCH HOTAI",,kjp2 menitis air mata,,one by one dye kuar,,dah citer dye sedih aq nanges lah takkan citer sedih aq nk wat evil laugh plak.. citer nie dah lama aq x tgk yelah zaman tok kaduk dulu,,zaman aq sekoloh rendah.. korang tengoklah rupa citer tu kt skrin tb,,nampak sgt dah lama,,tp citer dye mmg boleh bla mksd aq ok,,
aq igt lagi time kt sekoloh rendah..klw der something like air tumpah k kn,,mulalah der penyambung nyer pakat stu kls sang tht song ♬ ♬ ~~tumpah si air,,yu muskudai ~~ ost ver melayu hahahhahha!!!

aq nk ckp kt korang,,aq nie korea2 gak tapi layan lah jugak bolywud nie,,korang igt aq x lyn,,ofcoz lah aq lyn klw citer dye bez,,klw x mmg hingin lah aq nk tgk,, citer bolywud yg bez gler bagi aq citer mohabbatein..koi mil gaya..kabi kushi kabi gum..kalho naho..yg femes2 lah aq tgk tp tulah dlm list aq setakat nie,, tapi citer mohabbatein mmg sdih gler,,x berenti2 aq nanges tgk citer tuh,,igt tgk korea jek aq blh nanges,,aq tgk sume mnder aq nanges,,silap air mata darah x kuar lagi...
tapi aq pelik r,,knpe citer bolywud nie masa citer dye mkn 3 jam,,aq tgk holywud pon 2 jam jek,, aq rse sebab bolywud nie byk ost,,nyanyi sane nyanyi sini,,dah korang tgk r dorang nyanyi x igt dunia sampai kat 10 minit satu lagu,,lagu dorang beselah tp ader jugak certain2 lagu dorang yg aq suka,,lagu kita2 nie pon kjp jek,,tp pendek lagi bgos kot lagu kita nie,,jimat masa haha,,x payah nyanyi lama2,,tuh my opinion lah bout bolywud nie,,
tp ape pon aq layan jek sume citer melayu k cina k korea k bolywud k holywud k,,asal citer dye bez aq tengok,,
huh2!! kali nie mamat mner plak aq letak dlm post kli b4 aq blah,,hahahha~~ nie choi minho my bias in shinee kpd sesape yg x knl or x minat kpop..

V.V peace *double peace
*nie ank mne plak  dok seblh minho nie,,duer2 kyo~~
assalamualikum...





Smile always | 04:53

0 comment(s)