east sea ♥ east coast
♥PROFILE

zulaika
assalamualaikum,,i 17..not many interesting bout me tapi i luv kpop,,itu dh semestinyer,,

♥DESIRE

i really want to go korea
then, i really really want to meet super junior
so,i can hug them..hahaha


♥FRIENDS

nani
mar
nazran
aini

♥TALKS



♥MEMORIES


•May 2011

•December 2011

•February 2012

•March 2012

•July 2012

•October 2012


♥MUSIC

Music: ♬ A Song to ELF

♥LUVERS IN DREAM



♥MY HUBBY

T_T

♥MOH KITER

FOLLOW ME!FOLLOW ME!!

♥CREDITS

Designer : SIMIN
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
♥Picture upload :PHOTOBUCKET
WEHEARTIT
♥Coding :MINMIN
♥Image: 1

Powered by Blogger


Sunday, 22 May 2011


salam,helo,hye,,yg nie blog aq yg lain,,sje wat other blog. first aq wat blog sebelom nie, xdek pon aq nk intro2. So with my other blog nie, aq nak story ckit n share ngan korang semua. Aq wat blog nie coz kwn aq der wat blog jugak,,dgn perasaan yg ingin lebih tau aq pon try wat blog dgn bantuan kwn2 aq,,bez jugak blog nie eh. Coz kita boleh hias our blog cantik2 n ikut suka hati kita nak wat cmner, boleh post macam2,,So aq harap siapa2 yg dah lme wat blog n dah byk experience, yg membuka blog aq nie, i hope korang bagilh tunjuk ajar,ok. aq nie slalu bukak blog tp tak tau nak post ape. klw bukak pon sekadar untuk menyerikan lagi jek blog2 aq nie,,ok..itu jek for my first post in this blog,,


Smile always | 19:53

0 comment(s)